Etusivu> Toimialat

lääketieteellinen

Lääketeollisuus kohtaa korkean intensiteetin ja pitkäkestoisia haasteita vaikuttaa potilaiden hoitoon ja rasittaa lääkäreitä. DUCO cobotit tarjoavat luotettavia suorituskykyä ja voi toimia turvallisesti terveydenhuollon henkilökunnan ja potilaiden rinnalla. Lisäksi nämä robotit auttavat vähentämään terveydenhuollon ammattilaisten työtaakkaa toistuvien tehtävien käsittely, jotta he voivat priorisoida kriittiset potilaat hoito.

DUCO Cobot on monipuolinen ja käyttäjäystävällinen robotti, joka voidaan helposti käyttöön. Se pystyy suorittamaan monenlaisia ​​tehtäviä, myös potilaan hoito, tuotteiden toimitus, reagenssipakkaus ja näytetestaus. Ottamalla nämä vastaan vastuuta, se auttaa keventämään terveydenhuollon työtaakkaa ja painetta henkilöstöä.

DUCO Cobottien käytön edut lääketieteessä

未 命名


Turvallinen

DUCO Cobotin edistyneet törmäyksentunnistusominaisuudet mahdollistavat tarkan havaitsemisen ja reagoinnin mahdollisiin törmäyksiin, mikä varmistaa turvallisen toiminnan erilaisissa ja dynaamisissa ympäristöissä. Tämä parantaa merkittävästi ihmisen ja robotin yhteistyön turvallisuutta.


Monipuolinen

Yhteistyörobotit on varustettu monipuolisella valikoimalla joustavia päätetehosteita, joiden avulla ne voivat suorittaa taitavasti monia tehtäviä.

22
33


Luja

Robotteja voidaan kouluttaa drag-to-teach -metodologialla, jossa robottikäsiä ohjataan suoraan seuraamaan haluttuja polkuja, jolloin ylimääräisiä laskentalaitteita ei tarvita.

Soveltamissuunnitelmat

Edellinen

Metalli ja koneistus

Kaikki sovellukset seuraava

Ruoka ja juoma

Suositeltava Tuotteet

Kuumat kategoriat