Etusivu> Toimialat

Vähittäiskaupan ja ravintola-alan konsultointi

Kuluttajien mieltymysten monipuolistuessa ja tietotekniikan jatkuvasti uudistuessa ja toistuessa miehittämättömän vähittäiskaupan maisema on muuttunut pelkästä yksittäisten tuotteiden myynnistä laajan valikoiman tuoteryhmiä kattamaan. Tämän seurauksena integroidut järjestelmät ovat muuttuneet yhä monimutkaisemmiksi, kun taas lajittelutehtävät ovat muuttuneet vaativammiksi. Tässä yhteydessä yhteistyörobotit nousevat optimaalisena ratkaisuna ihmistyövoiman korvaamiseen uusien vähittäiskauppojen toiminnassa niiden merkittävien turvallisen yhteistyön ja kätevän käyttöönoton ominaisuuksien ansiosta.

DUCO Cobottien käytön edut vähittäiskaupassa

11


Turvallisuus

DUCO Cobotin aktiiviset ja passiiviset turvajärjestelmät voivat maksimoida verovapaiden kaupparobottien turvallisuushuolien.


Tarkka

Mitä tulee tavaroiden käsittelyyn ja tarttumiseen, DUCO Cobot ottaa käyttöön innovatiivisen "robotti + visio" -ratkaisun, jonka avulla se voi poimia tavaroita älykkäästi ja tarkasti niiden järjestyksen tai epäsäännöllisyyden rajoittamatta.

22
33


Muokattavat

DUCO Cobot -järjestelmä tarjoaa edistyneitä räätälöintivaihtoehtoja, jotka antavat tax-free-myymälöille mahdollisuuden saavuttaa merkittävää tehokkuutta, nopeaa toimintaa ja poikkeuksellisen ilahduttavan asiakasmatkan, joka sisältää saumattoman tilauksen ja nopean tuotetoimituksen.

Soveltamissuunnitelmat

Edellinen

Puolijohde

Kaikki sovellukset seuraava

Metalli ja koneistus

Suositeltava Tuotteet

Kuumat kategoriat