Etusivu> Toimialat

Puolijohde

Puolijohdelaitteiden tuotanto edellyttää erittäin tiukkaa tuotantoympäristöä. Koska valmistusprosesseihin liittyy satoja, tuotantoympäristölle, kuten lämpötilalle, kosteudelle ja puhtaudelle, on tiukat vaatimukset.

DUCO on itsenäisesti kehittänyt ja valmistanut laajan valikoiman ydinrobottituotteita, jotka soveltuvat puolijohteiden linjapuolen logistiikkaan, mukaan lukien ARV, OHS, OHT, RGV, Stocker, AMR, Lift jne., jotka kaikki on suunniteltu SEMI-sertifioitujen mukaisesti. standardit. Ne täyttävät SEMI S5:ssa, SEMI S2:ssa ja SEMI S8:ssä ESD:n, EMC:n ja CLASS 17:n sertifiointivaatimukset. Lisäksi olemme rakentaneet lukuisia automatisoituja linjapuolen logistiikkajärjestelmiä (AMHS) eri puolijohteiden tuotantoprosesseihin tukeutuen ydinpuolijohteiden linjapuolen logistiikkakomponentteihin. Nämä järjestelmät on suunniteltu täyttämään puhtausvaatimukset ja paremmin asiakkaidemme tarpeet.

DUCO Cobottien käytön edut puolijohteessa?

11

Erittäin korkea standardi

Meillä on luokan 100 puhdastila, joka on otettu puolijohteiden tuotantoympäristöön liittyvään testityöhön. Puhdashuone on rakennettu puolijohteiden tuotantoympäristön Class5 puhtaustason mukaan. 

 Lisäksi olemme itsenäisesti kehittäneet ja valmistaneet erilaisia ​​puolijohteiden linjapuolen logistiikkaan soveltuvia ydinrobottituotteita, jotka täyttävät ESD, EMC, CLASS 5 SEMI S2, SEMI S8 ja SEMI S17 sertifiointivaatimukset.


Parempi tehokkuus

Yhdessä erikoisinstrumenttien kanssa puolijohteiden älykkäässä tuotannossa käytettävien liikkuvien osien testaus voidaan suorittaa suoraan DUCOn tuotantopaikalla, mikä nopeuttaa merkittävästi vastaavien tuotteiden optimointia ja iterointia.

22
33


Vahvin hyöty

Ohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa DUCO hyödyntää täysin asiakkaiden toimipisteiden rajoitettua tilankäyttöä integroitujen maa- ja ilmaratkaisujen saavuttamiseksi, mikä lisää lisäarvoa asiakkaille. Tällä hetkellä olemme tavoittaneet useita kansainvälisesti tunnettuja puolijohdeyrityksiä ja toimittaneet satoja älykkäitä robottilaitteita, niihin liittyviä tuotteita viedään Kaakkois-Aasiaan ja muihin maihin.

Soveltamissuunnitelmat

Edellinen

Ei eristetty

Kaikki sovellukset seuraava

Vähittäiskaupan ja ravintola-alan konsultointi

Suositeltava Tuotteet

Kuumat kategoriat