Etusivu> Toimialat

Metalli ja koneistus

Metalli ja koneistus sisältävät erilaisia ​​toimintoja, jotka liittyvät metallituotteiden tuotantoon, käsittelyyn, kokoonpanoon ja huoltoon. Cobotit ovat erittäin monipuolisia ja voivat suorittaa tehtäviä, kuten lastaamisen ja purkamisen, materiaalinkäsittelyn, hitsauksen, kiillotuksen ja konetoiminnot. Kobottien käyttö näissä toimissa parantaa huomattavasti toiminnan tehokkuutta, parantaa tuotteiden laatua ja vähentää työtapaturmia.

DUCO Cobotilla on vahva synergia asiakkaiden teollisuusautomaatiovaatimusten kanssa, ja se asettaa jatkuvasti etusijalle maailmanlaajuisen teollisen innovaatioteknologian edistysaskeleet. Sillä on poikkeuksellinen pätevyys suorittaa metallintyöstö- ja koneistussovelluksia huomattavalla tehokkuudella ja tarkkuudella.

DUCO Cobottien käytön edut metallissa ja koneistuksessa

333


Tehokas

Hyödyntämällä yksinäistä robottijärjestelmää kolmen porakoneen tarve vältetään, mikä johtaa merkittäviin kustannussäästöihin ja tasapuoliseen tehtävien jakautumiseen. Lisäksi tämä toteutus kaksinkertaistaa tuotantokapasiteetin tehokkaasti helpottamalla keskeytymätöntä toimintaa.


luotettava

DUCO Cobotin automaatio varmistaa, että koko testausprosessi on miehittämätön, mikä vähentää mahdollisia turvallisuusriskejä, jotka liittyvät laajaan henkilöstö- ja laitevuorovaikutukseen alusta alkaen.

222
33


Superälykäs

DUCO Cobot tarjoaa saumattoman automaation ja älykkään erätarkastuksen yhdellä napsautuksella käynnistyksellä, mikä optimoi tehokkuuden ja tarkkuuden ja minimoi inhimilliset virheet kehittyneen tekoälyn ja robotiikan avulla. Sen älykkäät algoritmit varmistavat tarkan vian tunnistamisen ja analyysin, tuottaen johdonmukaisia, korkealaatuisia tuloksia mahdollisimman vähän ihmisen toimenpiteitä.

Soveltamissuunnitelmat

Edellinen

Vähittäiskaupan ja ravintola-alan konsultointi

Kaikki sovellukset seuraava

lääketieteellinen

Suositeltava Tuotteet

Kuumat kategoriat