Etusivu> Toimialat

Koulutus ja tiede

DUCO Cobot on monitoimirobotti, jonka avulla voidaan helpottaa reaaliaikaista yhteistyötä ja itsenäistä interaktiivista tutkimusta korkeakoulutuksen ja akateemisen tutkimuksen alalla. Yhdistämällä käytännön tutkimisen parempaan ohjelmoitavuuteen se antaa tutkijoille mahdollisuuden mukauttaa sen käyttäytymistä ja parantaa ohjelmointitaitojaan. DUCO Cobot automatisoi toistuvia tehtäviä, säästää tutkijoiden aikaa ja energiaa, antaa heille mahdollisuuden keskittyä monimutkaisiin tutkimuskysymyksiin, ja siitä tulee arvokas robottiteknologian työkalu akateemisessa yhteisössä.

DUCO Cobottien käytön edut koulutuksessa ja tieteessä

11


Täydellinen opetussuunnitelma

DUCO tarjoaa laajan valikoiman koulutusroboteille räätälöityjä kursseja, joiden avulla opiskelijat ja tutkijat voivat maksimoida oppimispotentiaalinsa hyvin jäsennellyn ohjelman avulla, joka hyödyntää täysin koulutusresurssejamme.


Ehjä ekosysteemi

DUCO tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman valinnaisia ​​sarjoja kattavaan robottiopetukseen, mukaan lukien kirjoitus- ja piirtämis-, robottinäkö-, AI-opetus-, perus-AI- ja liukukiskot. DUCO:n monipuolinen sarjavalikoima takaa täydellisen ja mukaansatempaavan oppimiskokemuksen robottikoulutuksessa.

22
33


Valmistettu sisällyttämistä varten

DUCO tarjoaa offline-laboratoriokursseja kokeneiden ohjaajien kanssa, jotka varustavat oppijoille käytännön taitoja ja huippuluokan laitteita tosielämän sovelluksiin ja ongelmanratkaisuun, jotka täyttävät alan standardit ja suuren käytännön tiedon kysynnän.

Soveltamissuunnitelmat

Edellinen

Ruoka ja juoma

Kaikki sovellukset seuraava

rakentaminen

Suositeltava Tuotteet

Kuumat kategoriat