Etusivu> Toimialat

Automotive

Autoteollisuus on vahvasti riippuvainen automaatiosta, mutta jotkin manuaaliset tehtävät, kuten kokoonpano, laaduntarkastus, ruuvaus ja johdotus, vaativat edelleen ihmistyövoimaa olemassa olevan automaatiotekniikan rajoitusten vuoksi. Siirtyminen sähköajoneuvoihin lisää kuitenkin joustavan tuotannon kysyntää, mikä tarjoaa mahdollisuuden yhteistyöroboteille. Nämä robotit voidaan helposti ohjelmoida uudelleen ja ottaa käyttöön, mikä takaa tasaisen suorituskyvyn ja mahdollisuuden korvata ihmistyöntekijöitä. Tämä voi johtaa kustannussäästöihin ja parempaan tehokkuuteen alalla.

DUCO-kobotit tarjoavat monipuolisen valikoiman sovelluksia autoteollisuudessa, mukaan lukien kokoonpanon, hitsauksen, konehuollon, tarkastuksen ja testauksen, jotka vastaavat tehokkaasti alan vaatimuksia. Näillä yhteistoiminnallisilla roboteilla on myös kyky suorittaa tehtäviä, kuten maalaus, pinnoitus, liimaus, liimaus, kiillotus ja hionta, mikä lisää merkittävästi niiden käyttökelpoisuutta useissa tuotantoprosesseissa. DUCO-kobottien integroiminen autoteollisuuteen antaa yrityksille mahdollisuuden tehostaa automaatiota, parantaa tuottavuutta ja vähentää riippuvuutta käsityöstä, mikä vastaa alan tavoitetta saavuttaa kustannussäästöjä ja parantaa tehokkuutta.

DUCO Cobottien käytön edut autoteollisuudessa

11


Cobotit ovat edullisia kompaktin kokonsa ja mukautumiskykynsä ansiosta, mikä mahdollistaa tilan tehokkaan hyödyntämisen tuotantolinjalla. Käyttäjäystävällisten ohjelmointirajapintojen ansiosta he voivat helposti siirtyä tehtävien välillä ja automatisoida työnkulun saumattomasti.


Poikkeuksellista tarkkuutta vaativien tehtävien suorittaminen

DUCO Cobotit varmistavat autotuotannon turvallisuuden tarkalla ja tasaisella suorituskyvyllä, minimoivat riskit ja ylläpitävät laatustandardeja.

22
33


Varmista työntekijöiden turvallisuus

DUCO-kobotit mullistavat turvallisuustoimenpiteet poistamalla turva-aitojen tarpeen ja mahdollistamalla työntekijöiden tiiviin työskentelyn ilman loukkaantumisriskiä. Tämä edistynyt ominaisuus luo turvallisen ja yhteistyöympäristön, mikä lisää tuottavuutta ja tehokkuutta.

Soveltamissuunnitelmat

Edellinen

rakentaminen

Kaikki sovellukset seuraava

3C elektroniikka

Suositeltava Tuotteet

Kuumat kategoriat