Etusivu> Toimialat

3C elektroniikka

3C-teollisuus, johon kuuluvat tietokoneet, viestintä ja kuluttajat elektroniikka, on tärkeä osa elektroniikkateollisuutta. Menneisyydessä, nämä tehtävät tehtiin manuaalisesti, mutta DUCOn käyttöönotto yhteistyössä robots on mahdollistanut automaation, joka tarjoaa tarvittavan tarkkuuden ja sopeutumiskykyä.

DUCO-kobotit mahdollistavat saumattoman integroinnin tuotantolinjoihinsa langaton yhteys ja vetää opetusominaisuudet. Nämä kompaktit robottikädet voidaan asentaa helposti mihin tahansa kulmaan, mukaan lukien pysty-, vaaka- tai 45 asteen kulmassa. Niiden edistynyt törmäyksentunnistustekniikka takaa turvallisen käyttö ilman turva-aitojen vaatimusta, mikä mahdollistaa niiden tehokkaan käytön työskentelemään ihmisten rinnalla.

DUCO Cobottien käytön edut 3C-teollisuudessa?

11


Parannettu tehokkuus

Cobotit ovat poikkeuksellisen käteviä, mikä mahdollistaa herkkien materiaalien tarkan käsittelyn tasaisella nopeudella, mikä takaa korkeat laatustandardit monimutkaisissa tehtävissä.


Parannettu monipuolisuus

Huolimatta kyvystään käsitellä suuria hyötykuormia, kobotit ovat huomattavan kompakteja, mikä mahdollistaa saumattoman asennuksen erilaisissa olosuhteissa. Tämä ei ainoastaan ​​optimoi lattiatilan käyttöä, vaan on myös korvaamaton arvo 3C-elektroniikan tuotantolinjoille, joissa tilatehokkuus on ratkaisevan tärkeää.

22
33


Parempi sijoitetun pääoman tuotto

DUCO cobotit tarjoavat huomattavan, vain yhden vuoden takaisinmaksuajan, mikä osoittaa niiden poikkeuksellisen kustannustehokkuuden sijoituksena. Lisäksi niiden keskeytymätön 7*24-tuotantokapasiteetti takaa tasaisen ja pitkäkestoisen sijoitetun pääoman tuoton.

Soveltamissuunnitelmat

Edellinen

Automotive

Kaikki sovellukset seuraava

Ei eristetty

Suositeltava Tuotteet

Kuumat kategoriat