Tietoja DUCOsta

Tietoja DUCOsta

DUCO on SIASUN CO., LTD:n yhteistyörobottimerkki. Joka perustettiin virallisesti Shanghaissa vuonna 2014. Merkitys on: DUCO (DO UNIQUE COBOT).

Se edustaa DUCOn visiota ja missiota yhteistyörobotiikassa ja on sitoutunut luomaan ainutlaatuisia tuotteita ja lisäarvoa asiakkaille.

DUCO-teknologiaperintö SIASUN Roboticsilta (Stock Code: Robot 300024), Teknologiaperintö on DUCO voi olla vahvin tuki. Kehityksen tiellä DUCO on ottanut teknologian tutkimuksen ja kehityksen ytimekseen, ottamalla johtoaseman useiden itse kehitettyjen patentoitujen teknologioiden hankkimisessa ja luonut matkan varrella monia alan ykkösiä: ensimmäinen 7-akselinen yhteistyörobotti Kiinassa, ensimmäinen kaksikätinen yhteistyörobotti Kiinassa, ensimmäinen 25 kiloa painava suurikuormainen yhteistyörobotti Kiinassa, ensimmäinen 2 metriä pitkä käsivarsi levitetty yhteistyörobotti Kiinassa ja ensimmäinen mobiili yhteistyörobotti Kiinassa. DUCO:n vetämänä Kiinan yhteistyörobottiteollisuus on kehittymässä nopeasti.

DJI_0717_副本

Tähän asti DUCO-yhteistyörobotteja on käytetty laajalti auto-, energia-, puolijohde-, 3C-, koulutus- ja tiedetutkimuksessa ja muilla teollisuudenaloilla, tuotteita viedään Kaakkois-Aasiaan, Pohjois-Amerikkaan, Eurooppaan ja kymmeniin muihin maihin ja alueisiin. vaikutusvalta tunnetaan kaikkialla maailmassa.

Älykäs yhteistyö paremman maailman puolesta. DUCO jatkaa vahvuutensa tutkimuksessa ja innovaatiossa viisauden voimalla edistääkseen yhteistyöhön perustuvaa robotiikkateollisuutta ja enemmän asiakkaita, jotka kulkevat käsi kädessä paremman tulevaisuuden luomiseksi!

Kehityksen virstanpylväät

noin DUCO_副本

Voimme tarjota erittäin ammattitaitoista suunnittelu- ja teknologiapalvelua,
ratkaista monia vaikeita suunnitteluongelmia eri alueilla
CE
ISO9001
TÜV
KUTEN MINÄ

DUCO on ottanut teknologian tutkimuksen ja kehityksen ytimekseen, ottamalla johtoaseman useiden itse kehitettyjen patentoitujen teknologioiden hankkimisessa ja luonut monia alan ensimmäisiä saavutuksia matkan varrella: ensimmäinen 7-akselinen yhteistyörobotti Kiinassa, ensimmäinen kaksihaarainen yhteistyö robotti Kiinassa, ensimmäinen 25 kiloa painava suuren kuorman yhteistyörobotti Kiinassa, ensimmäinen 2 metriä pitkä käsivarsi levitetty yhteistyörobotti Kiinassa ja ensimmäinen mobiili yhteistyörobotti Kiinassa. DUCO:n vetämänä Kiinan yhteistyörobottiteollisuus on kehittymässä nopeasti.

Miksi valita meidät

Tehdasympäristö

Tehdasympäristö

Tehdasympäristö

Tehdasympäristö

Tehdasympäristö

Tehdasympäristö

Tehdasympäristö

Tehdasympäristö

Tehdasympäristö

Tehdasympäristö

Tehdasympäristö

Tehdasympäristö

Tehdasympäristö

Kuumat kategoriat