Etusivu> Sovellukset

liimaamalla

Autoteollisuuden tuotteet kehittyvät priorisoimaan turvallisuutta, energiatehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja saasteiden vähentämistä. Liiman käyttö ajoneuvojen koreissa on ratkaisevan tärkeää ja laajalti käytettyä, ja se palvelee erilaisia ​​tarkoituksia, kuten tiivistystä, iskunvaimennusta, ruosteenestoa, äänieristystä ja lämmöneristystä. Nämä liimatekniikat tarjoavat vaihtoehdon perinteisille hitsausmenetelmille ja optimoivat tuotantoprosessin. Siksi oikean hitsausliiman valinta on äärimmäisen tärkeää.

Haasteita alueella liimaamalla Käsitellä asiaa

DUCO automaattinen liimausratkaisu

Tehtävä sisältää DUCO Cobotin käytön lisäakselilla ja liimansyöttöjärjestelmällä sekä turvalaserskannerilla. Projektissa on käytössä liimapistoolilla ja työkaluilla varustettu moniyhteistyörobotti GCR20. Robotti seuraa ennalta määrättyä reittiä liiman levittämisessä, kun käyttäjä hoitaa osittaisen lastauksen ja kiinnityksen. Valmistuttuaan robotti levittää liimaa molemmilla työasemilla käyttäjän ohjeiden mukaisesti.

11

Korkeampi suojaus

Työasemassa on edistyksellisiä turvatoimia, kuten turvamatot ja laserskannerit, jotka valvovat laitteen ympäristöä ja tarjoavat kulunvalvontaa, mikä varmistaa käyttäjän turvallisuuden ja parantaa yleistä henkilöstön suojaa.


Laadunvarmistus ja ympäristöystävällinen

Esittelyssä liimapinnoitejärjestelmä, joka tarjoaa luotettavan, vähän huoltoa vaativan toiminnan, tasaisen tuotteen laadun, tehokkaan vuotojen hallinnan ja ympäristön saastumisen ehkäisyn pitkäaikaisen vakauden ja hallinnan helpottamiseksi.

22


33

Suurempi ROI

Asiakassiirtymälaskennassa säästettiin yksi toimija, parannettiin tehokkuutta 15 % ja saavutettiin 15 kuukauden sijoitetun pääoman tuotto.

Aiheeseen liittyvät teollisuudenalat

Edellinen

Ruuvaus

Kaikki sovellukset seuraava

Materiaalinkäsittely

Suositeltava Tuotteet
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Keskustele asiantuntijamme kanssa