Etusivu> Sovellukset

lavaus-

DUCO:n lavojen pinoamisratkaisu yhdistää tarkkuuden, nopeuden ja luotettavuuden yhteistyörobottien integrointiin, mikä vähentää työntekijöiden fyysistä rasitusta ja parantaa työpaikan turvallisuutta. Ratkaisu voidaan yhdistää saumattomasti nostopylväisiin, mikä mahdollistaa tarjottimien tehokkaan pinoamisen eri korkeuksille. Helpon käyttöönoton ja intuitiivisten ohjainten ansiosta se optimoi lokeroiden pinoamisprosessin, virtaviivaistaa toimintaa ja parantaa yleistä tehokkuutta, mikä vaikuttaa positiivisesti tuottavuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin.

Haasteita alueella lavaus- Käsitellä asiaa

DUCO Automated Palletizing Solution

DUCO-lavaussarja tarjoaa tehokkaan ratkaisun automatisoituun lavaukseen, ja siinä on alipainetarrain, nostopilari, kuormalavojen tunnistusanturi ja osoitin turvalliseen käsittelyyn, tarkkaan paikannukseen ja virheiden vähentämiseen. Intuitiivisen käyttöliittymänsä ansiosta DUCO-järjestelmä mahdollistaa yhteistyörobottien nopean käyttöönoton ilman koodaustietoa, virtaviivaistaa asennusta ja käynnistämistä 20 minuutissa.

11

Moduuli-

DUCO-lavaussarja tarjoaa täydellisen ratkaisun tehokkaaseen ja automatisoituun lavaukseen, mikä varmistaa turvallisen käsittelyn, tarkan paikantamisen ja helpon valvonnan, mikä mahdollistaa saumattoman integroinnin työnkulkuusi.


Helppo käyttöönotto

DUCO-järjestelmä yksinkertaistaa yhteiskäyttöistä robottien käyttöönottoa mahdollistamalla sen, että muut kuin koodaajat voivat asentaa ja käynnistää robotteja vain 20 minuutissa, mikä lisää tuottavuutta ja tehokkuutta ilman monimutkaista ohjelmointia tai konfigurointia.

22


33

Yksinkertaistetut toiminnot

Reaaliaikainen moduulitason suorituskyvyn säätö optimoi toimintaparametrit ja kokoonpanot tehokkuuden maksimoimiseksi jatkuvan seurannan, välittömien säätöjen ja iteratiivisen hienosäädön avulla järjestelmän suorituskyvyn ja tuottavuuden parantamiseksi.

Aiheeseen liittyvät teollisuudenalat

Edellinen

Hitsaus

Kaikki sovellukset seuraava

Ruuvaus

Suositeltava Tuotteet
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Keskustele asiantuntijamme kanssa