Etusivu> Sovellukset

kiillotus

Kiillotus on pintakäsittelytekniikka, jota käytetään parantamaan materiaalien, kuten metallien, muovien, keramiikan ja lasin, sileyttä, kiiltoa ja yleistä laatua. Perinteisesti sen ovat tehneet ammattitaitoiset käsityöläiset tai erikoistuneet käyttäjät. Kuitenkin automaation ja mekanisoinnin myötä kiillotus on löytänyt lukuisia sovelluksia eri teollisuudenaloilla.

Haasteita alueella kiillotus Käsitellä asiaa

DUCO automaattinen kiillotusratkaisu

DUCO Cobot pystyy suorittamaan työkappaleiden kiillotus- ja kiillotustehtäviä, mukaan lukien suorat viivat, tavalliset ympyräkaaret, tasaiset pinnat, vakiokaarevat pinnat ja tavalliset kaarevat pinnat.

11

Korkeampi tuotantotehokkuus

Automatisoidut kiillotuslaitteet voivat suorittaa kiillotustoimenpiteet nopeasti ja tarkasti ilman manuaalisia toimenpiteitä.


Parempi tuotteen laatu

Jatkuvan voiman ja reaaliaikaisen palautteen käyttö mahdollistaa tarkan ja johdonmukaisen voiman käytön, kun taas törmäystunnistus varmistaa turvallisen yhteistyön ihmisten kanssa, mikä mahdollistaa haastavien tehtävien, kuten kiillotuksen, jäysteenpoiston ja hionnan, automatisoinnin.

22


33

Pienemmät työvoimakustannukset

Automatisoidut kiillotuslaitteet voivat korvata perinteiset manuaaliset kiillotusprosessit, mikä vähentää henkilöresurssien tarvetta.


Alennettu jätemäärä

Automaattiset kiillotuslaitteet voivat vähentää jätteen syntymistä kiillotusprosessin tarkalla ohjauksella ja seurannalla.

44

Aiheeseen liittyvät teollisuudenalat

Edellinen

Maalaus

Kaikki sovellukset seuraava

Ei eristetty

Suositeltava Tuotteet
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Keskustele asiantuntijamme kanssa