Etusivu> Sovellukset

Ruuvaus

Tiettyjen vääntömomentti- tai kulmavaatimusten saavuttaminen on ratkaisevan tärkeää komponenttien asianmukaisen kiinnitysvoiman varmistamiseksi. Manuaalisiin toimintoihin liittyy vahingossa tapahtuvien tuotevaurioiden riski, mikä lisää työvoima- ja komponenttikustannuksia. Yhteistyörobotit voivat kuitenkin vastata näihin haasteisiin tehokkaasti säätämällä kunkin akselin vääntömomenttia tarkasti sovelluksen vaatimusten mukaisesti. Hyötykuorma-alueella 3-20 kg ne tarjoavat monipuolisia ratkaisuja eri toimialojen monipuolisiin tarpeisiin.

Haasteita alueella Ruuvaus Käsitellä asiaa

DUCO automaattinen ruuvausratkaisu

DUCO Cobot sisältää huippuluokan robottiteknologian, jossa on yksilöllinen vääntömomentin säätö jokaiselle akselille, mikä mahdollistaa erittäin joustavan toiminnan, joka on räätälöity erilaisiin skenaarioihin. Se tarjoaa monipuolisuutta useilla eri aloilla, mukaan lukien valmistus, logistiikka ja lääketieteen ala, ja se mukauttaa vaivattomasti vääntömomenttialueensa vastaamaan 3–20 kilogramman kuormitusvaatimuksia.

11

Säästä tuotantoaikaa ja edistä yleistä tuottavuuden paranemista

DUCO Cobot korvaa kolme vuoroa työntekijöitä, mikä tarjoaa kustannussäästöjä, vastaa rekrytointihaasteisiin ja varmistaa tuotannon vakauden muiden etujen ohella.


Lisää turvallisuutta

DUCO-yhteistyövarsi sisältää turvatoimintoja ja auttaa yrityksiä vähentämään tuotantoonnettomuuksia.

22


33

Hallittava laatu

DUCO Cobotin automaation käyttöönotto ei ainoastaan ​​vähennä inhimillisiä virheitä, vaan myös takaa tuotteiden jatkuvasti valvotun laadun.

Aiheeseen liittyvät teollisuudenalat

Edellinen

lavaus-

Kaikki sovellukset seuraava

liimaamalla

Suositeltava Tuotteet
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Keskustele asiantuntijamme kanssa