Etusivu> Sovellukset

Materiaalinkäsittely

Johtava kodinkoneyritys, joka tunnetaan laajasta tuotevalikoimastaan, loistaa työvoimavaltaisessa valmistuksessa. Automaatiolaitteiden ja robottien käyttöönotto on parantanut merkittävästi tuotannon tehokkuutta, sopeutumiskykyä ja luotettavuutta. Erityisesti automaatioon soveltuva tuotantolinjan toistuvia ja yksinkertaisia ​​tehtäviä pidetään ihanteellisena valintana optimointiin.

Haasteita materiaalinkäsittelyssä

DUCO automaattinen materiaalinkäsittelyratkaisu

Räätälöidyillä kalusteilla varustettu Duco Cobot GCR5-910 on monipuolinen robotti, joka suorittaa erilaisia ​​tehtäviä kokoonpanoasemalla. Se on erinomaista paneelien kokoamisessa, kiristämisessä ja työkappaleiden tarkassa pitämisessä. Siirtyessään purkuasentoon robotti kääntää taitavasti paneeleja käyttämällä edistyneitä käsivarren pään liikkeitä. Sitten se asettaa paneelit puskurilinjalle, jossa ne odottavat kärsivällisesti lopputuotteen kokoonpanoa.

11

Inhimillisen potentiaalin vapauttaminen optimaaliseen tehokkuuteen

Robottien käyttöönotto on vapauttanut keinotekoista työvoimaa tähän asemaan, mikä mahdollistaa siirtymään joutuneiden työntekijöiden uudelleenjakamisen ei-automaattisiin rooleihin, mikä maksimoi ihmistyövoiman käytön.


Korkeampi turvallisuus ja luotettavuus

Manuaalisten toimenpiteiden poistaminen vähentää turvallisuusriskejä operaattoreiden ja käyttöliittymälaitteiden välillä.

22


33

Kustannusten vähentäminen ja tehokkuuden parantaminen.

Robottien käyttöönotto vähentää kustannuksia ja parantaa tehokkuutta, mikä tuottaa ROI:n noin 1.5 vuodessa.

Aiheeseen liittyvät teollisuudenalat

Edellinen

liimaamalla

Kaikki sovellukset seuraava

Laatutarkastus

Suositeltava Tuotteet
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Keskustele asiantuntijamme kanssa