Etusivu> Sovellukset

Maalaus

Ruiskutus ja pinnoitus ovat pinnan viimeistelytekniikoita, joita käytetään esineiden värjäämiseen tai suojaamiseen. Maalaustyötä käytetään laajalti autoteollisuudessa, huonekaluissa, arkkitehtuurissa ja taiteessa. Ruiskutusta käytetään tyypillisesti laajamittaiseen tasaiseen pinnoitukseen. Manuaalinen toiminta aiheuttaa terveys- ja turvallisuusriskejä, kun taas automatisoidut ratkaisut tarjoavat parempia vaihtoehtoja.

Haasteita alueella Maalaus Käsitellä asiaa

DUCO automaattinen maalausratkaisu

DUCO-kobottien käyttö maalaus- tai ruiskutustöissä tuo huomattavia etuja lisäämällä tuotantonopeutta, alentamalla käyttökustannuksia ja minimoimalla materiaalihukkaa. Näillä edistyneillä koboteilla on kyky automatisoida täysin mikä tahansa maalausprosessi poikkeuksellisen tarkasti. Moniakselisilla varreilla varustetut ne tarjoavat vertaansa vailla olevan joustavuuden ja tarkkuuden, mikä mahdollistaa monimutkaisten pintojen pinnoittamisen vaivattomasti mistä tahansa kulmasta.

444

Laadun ja johdonmukaisuuden parantaminen

Automatisoidut järjestelmät varmistavat ruiskutuksen ja pinnoituksen tarkan hallinnan, mikä takaa tasaisen laadun ja tasaisen peiton jokaiselle työkappaleelle, eliminoi inhimilliset virheet ja vaihtelevuuden ja parantaa ruiskutuksen ja maalauksen yleistä laatua.


Jäte- ja maalimateriaalin kulutuksen vähentäminen

Automatisoidut järjestelmät voivat minimoida jätteen ja optimoida maalin jakautumisen säätämällä tarkasti ruiskutusmäärää ja maalin annostelua.

22


33

Työturvallisuuden parantaminen

Automatisoidut järjestelmät vähentävät työntekijöiden mahdollisia terveys- ja turvallisuusriskejä ruiskutus- ja maalaustehtävissä minimoimalla heidän altistuksensa vaarallisille kemikaaleille ja hiukkasille, mikä parantaa työpaikan yleistä turvallisuutta.


Tiedon kirjaus- ja jäljitettävyysominaisuus

Automatisoidut järjestelmät tarjoavat mahdollisuuden tallentaa yksittäisten työkappaleiden ruiskutus- ja maalausparametreja tiedonkeruu- ja jäljitettävyysominaisuuksien avulla.

44

Aiheeseen liittyvät teollisuudenalat

Edellinen

Pakkaus

Kaikki sovellukset seuraava

kiillotus

Suositeltava Tuotteet
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Keskustele asiantuntijamme kanssa