Etusivu> Sovellukset

Laatutarkastus

Perinteiset mittausmenetelmät, kuten mittarit ja koordinaattimittaus koneet (CMM) ovat hitaita ja rajallisia tarjoamaan kattavaa dataa ääriviivamitat, jotka estävät toleranssitarkastuksia. Manuaaliset tarkastusmenetelmät eivät vastaa nykyaikaisia ​​teknisiä vaatimuksia ja tuotantosyklejä. Kuitenkin, automatisoidun 3D-tarkastuksen syntyminen suuressa teollisuustuotannossa yritykset nopeuttavat automatisoitujen tarkastusputkien kehittämistä ja työpajoja. Integroimalla robotisoituja 3D-tarkastusjärjestelmiä kokoonpanolinjoihin, voidaan saavuttaa miehittämättömät ja älykkäät tarkastukset, mikä johtaa a muuttava vaikutus älykkääseen tuotantoon maailmassa.

Haasteita alueella Laatutarkastus Käsitellä asiaa

DUCO automaattinen laaduntarkastusratkaisu

DUCO Cobot käyttää integroitua 3D-laserskannaus- ja -mittauslaitteistoa työkappaleiden kolmiulotteisten mittausten suorittamiseen ja pintatietojen keräämiseen. Kohdistamalla mittausmalli suunnittelumalliin ja poimimalla keskeiset ominaisuudet mahdollistaa vertailun teoreettisiin malleihin, mikä helpottaa mittojen tai vikojen tunnistamista. Lisäksi DUCO Cobot voi sisältää älykkään pyöritysmekanismin, joka automatisoi pyörimisen ja tukee joustavia kiinnikkeitä, mikä mahdollistaa kattavan pintatietojen keräämisen kaikista kulmista.

11

Korkea tunnistustehokkuus

Automaattinen erätestaus lisää tehokkuutta yli 5 kertaa.

Korkea skannaustarkkuus: Skannaustarkkuus voi olla 0.025 mm.


Nopea mittausnopeus

Tehokas tiedonkeruu nopeudella 1.3 miljoonaa kertaa sekunnissa. 

Helppo käyttöönotto: Tukee opetusta ja offline-ohjelmointia, turvallista verkottumista ja suuria liikeratoja käyttävien koneiden helppoa käyttöönottoa.

22


33

Korkea älykkyysaste

Yksinkertaisesti painiketta painamalla voit automatisoida ja kaapata älykkäästi täysikokoiset tiedot ruiskupuristetuista osista nopeasti. 

Automaattinen skannaus ja tehokas käsittely: Automaattinen älykäs tarkastusjärjestelmä käsittelee skannatut tiedot luodakseen täydelliset 3D-tiedot poistamalla kohinaa, kohdistamalla koordinaatit ja yhdistämällä. Erätarkastuksista saatujen virhetietoraporttien analysointi auttaa tunnistamaan valmistusprosessin puutteet, mikä mahdollistaa oikea-aikaiset muutokset ja optimoinnit tuotteiden hyväksymisasteen parantamiseksi.

Aiheeseen liittyvät teollisuudenalat

Edellinen

Materiaalinkäsittely

Kaikki sovellukset seuraava

Pakkaus

Suositeltava Tuotteet
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Keskustele asiantuntijamme kanssa