Etusivu> Sovellukset

Kokoonpano

Cobotit ovat erinomaisia ​​täsmällisissä kokoonpanotehtävissä, mikä lisää tehokkuutta moninkertaisesti verrattuna manuaaliseen työhön. Monipuolisilla plug and play -tarrainmoduuleilla varustetut ne pystyvät hoitamaan herkkiä kokoonpanotehtäviä eri teollisuudenaloilla, mukaan lukien elektroniikka ja kodinkoneet. Cobotit ovat erittäin mukautuvia joustaviin tuotantoympäristöihin, ja ne tarjoavat helpon käyttöönoton, käytön ja tehokkaat asettelun muutokset.

Haasteet kokoonpanoprosessissa


11

DUCO automaattinen kokoonpanoratkaisu

Medical Tubing Assembly, yhden putken manuaalinen asettaminen vie 10 sekuntia ja tuotantosaanto on alhainen. Käytettäessä DUCO-kobottia, sen valmistuminen kestää vain 3 sekuntia ja parantaa merkittävästi tuotantosatoa.


Suojaa olematta hallitsematon

Kokoonpanotyö vaatii erityisosaamista, ja uusille työntekijöille on tärkeää saada koulutusta tuottavuuden parantamiseksi. DUCOlla on keskeinen rooli sen varmistamisessa, että tehdas säilyttää kapasiteetin hallinnan korkean tuotannon aikana, mikä vähentää riskiä henkilöstön epävarmuustekijöistä, jotka johtavat hallitsemattomiin tilanteisiin.

22


33

Vaivaton ja kätevä käyttö

Yhteistyörobotit tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta ja monipuolisuutta ohjelmointiin. Ne tarjoavat vaivatonta oppimista ja käyttöä, minkä ansiosta käyttäjät voivat ohjelmoida ne intuitiivisten vedä ja opeta -käyttöliittymien tai käyttäjäystävällisten graafisten käyttöliittymien avulla. Toisin kuin perinteiset kiinteät automaatiolaitteet, cobotit ovat erinomaisia ​​nopeassa käyttöönotossa ja saumattomassa siirtymisessä tuotantolinjojen välillä. Sen sijaan, että mukautettuja ohjelmia tarvittaisiin uudelleen, cobotin käyttäytymistä voidaan säätää helposti modulaarisen ohjelmiston avulla. Tämä sopeutumiskyky tekee koboteista erittäin sopivia pieniin, joustaviin tuotantoskenaarioihin.

Aiheeseen liittyvät teollisuudenalat

Edellinen

Ei eristetty

Kaikki sovellukset seuraava

Hitsaus

Suositeltava Tuotteet
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Keskustele asiantuntijamme kanssa