Etusivu> DUCO Cobotit > SCR-sarjan Cobot

SCR-sarjan Cobot

DUCO SCR -sarjan Cobot sisältää joukon edistyneitä toimintoja, kuten nopean konfiguroinnin, intuitiivisen vedä ja pudota -ohjelmoinnin ja luotettavan törmäyksentunnistuksen. Tämä huippuluokan kobotti on suunniteltu erityisesti menestymään kompakteissa ympäristöissä ja täyttämään dynaamisten tuotantolinjojen tiukat tarkkuusvaatimukset. Se sopii saumattomasti erilaisiin teollisiin toimintoihin, mukaan lukien tarkat kokoonpanotehtävät, tehokas tuotepakkaus, huolelliset kiillotustoimenpiteet, huolelliset tarkastukset sekä saumattomat työstökoneiden lastaus- ja purkuprosessit.

pic2
pic1

tuote näyttö

SCR-sarjan Cobot

Ota yhteyttä

SCR-sarjan Cobotin sovellus

Tutustu sovellustietoihin
DUCO SRC -sarjan Cobot on tuote, jolle on tunnusomaista korkea joustavuus, tarkkuus ja turvallisuusominaisuudet. Sitä voidaan käyttää useissa työskenaarioissa, mukaan lukien tarkkuuskokoonpano, tuotteen pakkaaminen, kiillotus, tarkastus ja materiaalinkäsittely.

Ominaisuudet ja edut

SCR-sarjan Cobotin ominaisuudet

Hanki lisää tuotteen ominaisuuksia
DUCO SCR -sarjan kobotti edustaa merkittävää yhdistelmää turvallisuutta, joustavuutta ja tarkkuutta, ja se ennakoi ihmisen ja koneen välisen yhteistyön muuttavaa aikakautta teollisessa tuotannossa.
Saat viimeisimmät tiedot tarpeitasi vastaavista tuotteistamme/ratkaisuistamme
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Keskustele asiantuntijamme kanssa