Ryhdy jakelijaksi

Ryhdy DUCO-jakelijaksi

Etsitkö kannattavia jakelumahdollisuuksia? Sinulla on kokemusta tuotteiden markkinoinnista ja sinulla on vahva riippumattomien kumppaneiden, tytäryhtiöiden ja valikoitujen jälleenmyyjien verkosto? Liity DUCO:n jakeluverkostoon nopeuttaaksesi automaation muutosta. DUCO:lla autamme markkinoimaan tuotteitamme menestyksekkäästi alueellasi ja tarjoamme sinulle tukea, jota tarvitset kasvattaaksesi jakeluliiketoimintaasi pitkällä aikavälillä luotettavana ja arvostettuna jakelijana.


yhdistää

Miksi DUCO:n jakelu?

Teknologian kehitys

DUCO on ottanut teknologian tutkimuksen ja kehityksen ytimekseen, ottamalla johtoaseman useiden itse kehitettyjen patentoitujen teknologioiden hankkimisessa ja luonut monia alan ensimmäisiä saavutuksia matkan varrella: ensimmäinen 7-akselinen yhteistyörobotti Kiinassa, ensimmäinen kaksihaarainen yhteistyö robotti Kiinassa, ensimmäinen 25 kiloa painava suuren kuorman yhteistyörobotti Kiinassa, ensimmäinen 2 metriä pitkä käsivarsi levitetty yhteistyörobotti Kiinassa ja ensimmäinen mobiili yhteistyörobotti Kiinassa.

Huoltopalvelut

Kotimaisilla ja ulkomaisilla markkinoilla on yli 100 myynti- ja huoltopistettä, tehtaan suoramyynti, jotka on varustettu ammattimaisella huoltotiimillä, yli 100 ylempää ja keskitason insinööriä luodakseen oikea-aikaisia, ammattimaisia, miellyttäviä ja harkittuja palveluja, joiden tehtävänä on ylittää asiakkaiden tarpeet ja on vastuussa tuloksista.

Tehtaan vahvuus

DUCO on yhteistyössä toimiva robottimerkkivalmistaja, joka yhdistää T&K:n, valmistuksen, markkinoinnin ja palvelun, keskittyen yhteistyöhön robottiin, korkean teknologian ja erikoistuneena uutena ja erityisenä yrityksenä, jolla on kansallinen energiatehokkuuslaboratorio ja monet tuotteet ovat voittaneet kansallisia energiatehokkuustähtiä. .

Esittele edistynyt tekniikka

Tehostaakseen tuottavuutta entisestään, kehittääkseen tuotantoteknologiaa, tuottaakseen entistä tarkempia tuotteita ja tukeakseen siirtymistä energiaa säästävään valmistukseen yhtiö on juuri hyödyntänyt uusia tarkkuuskäsittelylaitteita maailman huippubrändiltä.

TUTKIMUS

Kuumat kategoriat