DUCO Cobotit

DUCO Cobotit

Etusivu> DUCO Cobotit

DUCO - Täysi tuotevalikoima auttaa sinua helposti omaksumaan älykkään valmistuksen.

Duco on syvästi juurtunut Kiinan tiedeakatemian vankkaan tutkimusperustaan. Teknologisen innovaation ytimenä se on ottanut johtoaseman useiden itse kehitettyjen patentoitujen teknologioiden hankkimisessa ja lukuisten alan ensimmäisten joukossa.

DUCO aloittaa tehtävänsä säilyttää tutkimus- ja innovaatioetunsa ja edistää yhteistyöhön perustuvaa robotiikkateollisuutta, ja yhteistyön viisaus vie maailmaa eteenpäin.

Hanki yhden luukun ratkaisusi

Mitä teemme

Tuoteluokat

Saat lisätietoja

Valmistajat koosta riippumatta, jotka haluavat toteuttaa automaatiota eri tiloissaan, kuten varastoissa, tehtaissa, kahviloissa ja baareissa, huomaavat, että GCR-sarjan Cobot, Explosion-proof Series, SCR-sarjan Cobot, DUCO Mobile Cobot ja Automation Ratkaisu tarjoaa kattavia cobot-ratkaisuja, jotka ovat helposti saatavilla ja odottavat käyttöönottoa.

Mikä tekee DUCO-robottituotteista suosituimman valinnan?

Keskustele asiantuntijoidemme kanssa

DUCO-robotit ovat markkinoiden paras valinta teknologisen innovaationsa, monikäyttöisyytensä ja sopeutumiskykynsä ansiosta. Edistyksellisen teknologian avulla ne lisäävät työn tehokkuutta, helpottavat ihmisen ja robotin yhteistyötä ja vapauttavat henkilöresursseja, mikä lisää yritysten tuottavuutta ja kilpailukykyä.

Saat viimeisimmät tiedot tarpeitasi vastaavista tuotteistamme/ratkaisuistamme
logo

DUCO Robots CO., LTD.

Keskustele asiantuntijamme kanssa