Etusivu> Uutta > Asiakkaan menestys

Uuden energia-ajoneuvon tavaratilan akun kiristys

2023-08-25

NVH on NVH on kokonaisvaltainen autovalmistuksen laatua mittaava kysymys, joka antaa suorimman ja pinnallisimman tunteen auton käyttäjille. Yksinkertaisesti määriteltynä NVH viittaa meluon, tärinään ja äänen tärinän epätasaisuuteen. Vehicle NVH on yksi kansainvälisen autoteollisuuden suurten ajoneuvovalmistajien ja komponenttiyritysten huolenaiheista, ja NVH:n optimointi voi parantaa ajoneuvon ajokokemusta.

Asiakkaan kipupisteet

Tämän hankkeen vaatimukset ovat pääasiassa useita näkökohtia. Auton tavaratilassa työskentelytila ​​on hyvin pieni, joten robotin joustavuus ja joustavuus ovat erittäin tärkeitä, ja päätykiristystyökalun suunnittelun on oltava kompaktimpi; toiseksi, kun auton kori virtaa pitotyökalun kanssa tähän kokoonpanoasemaan, asennon poikkeama on suuri; Lisäksi tämän kiristysaseman etu- ja takaosa on manuaalinen käyttöasema, joten robotin on aina tunnistettava ympäröivä ympäristö ja henkilöstödynamiikka varmistaakseen henkilöstön turvallisuuden.

图片 5

Ratkaisu

Hanketta varten tehtiin kattava analyysi, ja suuren kuorman, suuren joustavuuden ja keveyden eduilla visiojärjestelmällä varustettu SIASUN DUCO® GCR20 muutettiin kiristysasiantuntijaksi ja ryhtyi tekemään tavaratilan akkupakkauksen kiristämistä. lentää siiman kanssa. 20 kg:n kuormalla GCR20 tarjoaa mahdollisuuden kiristää suurella vääntömomentilla ja takaa kiristyslaadun. Robotti + visio -yhdistelmä mahdollistaa akun kiristyskohdan toissijaisen sijoittamisen, mikä parantaa kiristysnopeutta ja tuottoa. SIASUN DUCO® -yhteistyörobotin aktiivinen-passiivinen turvajärjestelmä pystyy työskentelemään rinnakkain ihmisten kanssa, miehittäen pienen sijainnin ja tarjoamaan turvallisuutta työmaan henkilökunnalle, samalla kun turva-aidat eivät ole tarpeen.

图片 6

图片 7

Edellinen kaikki uutiset seuraava
Suositeltava Tuotteet

Kuumat kategoriat