Etusivu> Uutta > Asiakkaan menestys

Autojen korin osien hitsaus ja liimaus

2023-08-25

Nykyään autotuotteet kehittyvät turvallisuuden ja energiansäästön, vihreän ympäristönsuojelun ja saastuttavuuden suuntaan. Autojen tuotantoprosessissa vartaloliima on ratkaisevan tärkeä ja laajalti käytetty. Vartalon hitsausliimalla ei voi olla vain tiivistyksen, iskunvaimennuksen, ruosteeneston, ääni- ja lämmöneristyksen, melun vähentämisen roolia. Se voi myös korvata pistehitsauksen, kaarihitsauksen ja muut perinteiset prosessit metallilevyosien liittämiseksi, mikä optimoi tuotantoprosessin, joten kohtuullinen hitsausliiman valinta on ratkaisevan tärkeää. Pistehitsausliima keskittyy pääasiassa lattiaan, erityisesti moottoritilan ympärille, etu- ja takapyörän kannen ympärille tärkeimpien tiivistysvaatimusten ympärille. Tyypillisiä liimauskohtia ovat etulattia ja etuhytti, takalattian limitys; sivukotelon ja lattian välinen yhteys; liitos takapyörän sisäsuojuksen ja sivukotelon välillä sekä liitäntä lattiaan ja niin edelleen.

Asiakkaan kipupisteet

Tämän projektin toteutti alun perin kaksi ruumiillista työntekijää. Toinen mies vastasi materiaalien lastaamisesta, kiinnittämisestä ja purkamisesta, kun taas toinen mies piti kädessään liimapistoolia asiaankuuluvien osien liimaamiseksi. Osien ja tuotteiden epäsäännöllisyydestä johtuen käsiliimauksen asennon tarkkuus ei ollut korkea, sakeus oli heikko ja tehokkuus alhainen. Toisaalta kädessä pidettävien liimauslaitteiden vuoksi työmaan ympäristö oli likainen ja sotkuinen, mikä aiheutti työpajan johdon ja työntekijöiden kärsimyksiä.

1695886152550_ 副本

Ratkaisu

DUCO-yhteistyörobottia, jossa on 7. akseli, käytetään kahden aseman poikkityöskentelyyn, automaattisella liimansyöttöjärjestelmällä ja turvalaserskannerilla. Projektissa käytetään DUCO-yhteistyörobottia GCR20, joka on varustettu automaattisella liimapistoolilla ja lopussa työkaluilla sekä automaattisella liimansyöttöjärjestelmällä liiman syöttämiseen. Osat lastataan ja puretaan ja puristetaan käsin, ja robotti levittää liimaa suunnitellun polun mukaan käynnistyspainikkeen painamisen jälkeen. Tällä hetkellä työvoimaa toisella asemalla lastaamiseen ja purkamiseen ja uusien osien puristamiseen, päätyttyä paina käynnistyspainiketta, robotti suorittaa kaksinkertaisen aseman rajat liimaa. Asema on varustettu täydellisellä turvavalvontasuunnittelulla, jossa käytetään turvamattoja ja laserskanneria. Turvalaserskanneri tarjoaa yksinkertaisen ja tehokkaan tavan tarkkailla laitteen ympärillä olevaa aluetta. Kulunvalvonta saavutetaan muun muassa siten, että käyttäjän turvallisuus varmistetaan normaalin käytön aikana ja laitteisiin pääsee tarvittaessa helposti käsiksi, mikä parantaa henkilöstön suojamekanismia ja parantaa henkilöstön toiminnan turvallisuustasoa.

Hyödyt

Liimauskonejärjestelmän käyttöönotolla on luotettava järjestelmä, yksinkertainen hallinta, vähän huoltoa; järjestelmä on hyvin tiivis, liimapumpun paine voi varmistaa liimansyötön normaalin virtauksen; voi täyttää liimaviivan leveyttä voidaan säätää välillä 1mm-8mm; sen varmistamiseksi, että liimausjärjestelmän tilat pitkän aikavälin vakauden toiminnan johdonmukaisuuden tuotteen, laadunvalvonta on ollut varmistaa, että samalla paremmin ratkaista ongelman vuoto liiman välttää ympäristön aiheuttama toissijainen. saastuminen.Asiakas laski, että yksi vuoro asiakas säästää 1 toimija, tehokkuus kasvoi 15%, sijoitetun pääoman tuotto sykli vain 15 kuukautta.

Edellinen kaikki uutiset seuraava
Suositeltava Tuotteet

Kuumat kategoriat