Etusivu> Uutta > Asiakkaan menestys

Electricdrive NVH automaattinen tunnistus

2023-08-25

NVH on NVH on kokonaisvaltainen autovalmistuksen laatua mittaava kysymys, joka antaa suorimman ja pinnallisimman tunteen auton käyttäjille. Yksinkertaisesti määriteltynä NVH viittaa meluon, tärinään ja äänen tärinän epätasaisuuteen. Vehicle NVH on yksi kansainvälisen autoteollisuuden suurten ajoneuvovalmistajien ja komponenttiyritysten huolenaiheista, ja NVH:n optimointi voi parantaa ajoneuvon ajokokemusta.

Asiakkaan kipupisteet

Nykyisessä uusien energiaajoneuvojen kehitystrendissä asiakkaat ovat investoineet paljon T&K-työtä uusien energiaajoneuvojen kehittämiseen. Seuraava on NVH-testausalusta, kun sähkökäyttöinen kokoonpano on valmis. Testausalustalla on monia sähkökäyttömalleja, eri kokoisia ja tehomalleilla, ja testiasennot ovat kaikki erilaisia, mikä edellyttää testiantureiden sijoittamista pystysuoraan sähkökäyttöjen testipinnoille ja testiprosessi kestää pitkään, ja samalla paikan rajoituksesta johtuen testialustan testitila on suhteellisen pieni, mikä edellyttää robottien suorittamista paikannustarkastuksessa pienessä tilassa ja suurella tarkkuudella.

图片 3_ 副本

Ratkaisu

Ensinnäkin tarkastusalustan suunnittelun mukaan simuloimalla robotin tarkastusasennon saavutettavuutta sekä arvioimalla robotin liikerataa. NVH-tarkastuksen anturin pienestä kuormituksesta johtuen DUCO GCR5-910 -yhteistyövarsi, jonka kuorma on 5 kg ja varren jänneväli 910 mm, valittiin täyttämään työvaatimukset. Koska tarkastusalustan rakenne on siirtää sähkökäyttö sisään yhdeltä puolelta ja lähettää sähkökäyttö seuraavaan sekvenssiin toiselta puolelta, molemmilla puolilla on mekanismirajoitus, joten vain 2 sarjaa GCR5-910-yhteistyövarsia. voidaan asentaa ylösalaisin tarkastustason päälle. Kun sähkökäyttö ei ole mennyt tarkastustasolle, kaksi konetta ulotetaan ulospäin, jotta varmistetaan, että sähkökäytön yläpuolella on riittävästi tilaa kuljettaa tarkastustasolle. Kun sähkökäyttö on kiinnitetty, 2 robottia alkavat juosta tarkastusasentoon tarkastettaviksi peräkkäin

Hyödyt

Nykyisessä ahtaissa työasematiloissa DUCO-yhteistyörobotti GCR5 voi käyttää joustavasti olemassa olevaa tilaa työskentelyyn varmistaen samalla tarkastustarkkuuden ja lisäämällä linjaautomaation joustavuutta. GCR5:ssä on yksinkertainen ja vakaa käyttöjärjestelmä, joka paitsi helpottaa paikan päällä olevien teknikkojen virheenkorjausta, myös varmistaa automatisoitujen linjojen vakauden, tarjoten luotettavan alustan NVH-tarkastukselle.

Edellinen kaikki uutiset seuraava
Suositeltava Tuotteet

Kuumat kategoriat